Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Περιοδεία σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Μαγνησίας Πέμπτη και Παρασκευή

Περιοδεία σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Μαγνησίας θα πραγματοποιήσουν Πέμπτη και Παρασκευή 27 και 28 Δεκέμβρη, μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών.
Το πρόγραμμα της περιοδείας:
Την Πέμπτη 27 Δεκέμβρη: ΠΥ Βόλου στις 12.00 - ΠΥ ΒΙΠΕ Βόλου στις 15.00 - ΠΚ Δρυμώνα (Αλμυρού) στις 17.30.
Την Παρασκευή 28 Δεκέμβρη: 2018: ΠΚ Σκοπέλου στις 12.00.
Σε ανακοίνωση τονίζεται πως «η περιοδεία γίνεται με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι (εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά, σύστημα μεταθέσεων - μετακινήσεων). Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία μας και η πυρασφάλεια της χώρας εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό, μέσα και υποδομές, που αναδείχθηκαν και την φετινή αντιπυρική περίοδο με τραγικά αποτελέσματα τις καταστροφικές πυρκαγιές, τους θανάτους συμπολιτών μας, τη χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας μας με τα εξαντλητικά ωράρια, τις μετακινήσεις, τις καταχρηστικές επιφυλακές.
Κυρίως όμως, με την περιοδεία επιδιώκουμε να αναπτυχθεί ουσιαστικός διάλογος, ανταλλαγή απόψεων, επισημάνσεις και προτάσεις, με στόχο τη λήψη αγωνιστικών πρωτοβουλιών για διαρκή αγώνα, προκειμένου να δώσουμε λύση στα προβλήματα που μας απασχολούν.»